POIMINTOJA LEHTIARTIKKELEISTA


Viikko VAPAUS
Teksti ja kuvat: Hannu Nykänen Soutuveneestä saa helposti purjeveneen
Kaikki paitsi purjehdus....
Pienituloinen purjehduksen ystävä on useimmiten joutunut muuntamaan tunnetusta iskelmästä elämään jääneen lauseen muotoon "kaikki paitsi purjehdus on halpaa".
Soutuveneestä purjevene
Työttömän insinöörin piti työllistää itsensä ja Veikko näki tässä oman mahdollisuutensa. Tuloksena oli ratkaisu, jolla soutuveneestä saadaan purjevene ja päinvastoin ilman minkäänlaisia rakenteellisia muutoksia. Veikon ratkaisu sopii kaikkiin valmistuksessa oleviin soutuveneisiin. Ratkaisun onnistumisesta kertoo sekin, ettei noin 800 valmistuneesta asennussarjasta yhtään ole palautettu.
Artikkeli kokonaisuudessaan löytyy Viikko VAPAUDEN omilta sivuilta

Purjehtija - Seglaren 4/2003
"Roger Lohman otsikoi:" Soutuveneen omistavan purjehtijan unelma " ja jatkaa: "Soutuveneisiin ja kanootteihin suunniteltu sivukölisarja mahdollistaa purjehduksesta nauttimisen uudella tavalla. Uskokaa pois!" "Ennakkoluulot voi vihdoinkin heittää romukoppaan. Veikkoset-sivukölisarja on nimittäin hyvä ja toimiva tuote"
"Soutuvene todella purjehtii" "Koepurjehdimme savolaismallisata soutuvenettä viime kesänä monta kertaa. Veneessä on kohtalaisen pitkä kölipuu, joten se menee kuin juna. Nousukulma hämmästytti useamman kerran. "Miten tämä nyt taas nousee näin hyvin?" Salaisuus on kahdessa kölissä ja hyvässä peräsimessä. Purjehtija - Seglaren -testiryhmä suosittelee sivukölisarjaa lämpimästi kaikille. Testin perusteella annamme Veikkoset-sivukölisarjalle monta tähteä." Hae lehti lähimmästä lehtipisteestä!

Meidän Mökki 3/2003
"Veikkoset-sivukölisarja on savolaisen Veikko Malkin hieno keksintö. Tämä on ollut jo kymmenen vuotta markkinoilla, joten systeemi on todettu toimivaksi ja hyväksi. Purjehdusominaisuudet ja kaikkien osien laatu ovat hyvät. Purjehdustekniikkakin on helppoa oppia. Samaa venettä voi käyttää myös kalastamiseen ja soutamiseen. Hintakin on kohtuullinen, joten tätä voimme suositella kaikille mökkeilijöille kautta maan."

TEKNIIKAN MAAILMA 11/2000
Henrik Weckström toteaa: "Veikkoset-kölisarja laajentaa soutuveneen käyttömahdollisuuksia paljon enemmän kuin hintansa verran. Sen lisäksi että purjehtiminen on mukavin mahdollinen tapa viettää aikaa vesillä, vene purjehtii niin hyvin, että purjehtien voi tehdä myös kauppareissut ja saaressakäynnit. " "Purjehtiessa tulee vain mieleen, että kun vene kerran toimii näin hyvin, niin miksei näillä purjehdita enemmän." Lue TM:n sivuilta artikkelin tiivistelmä

Meidän Mökki 4/2001
Roger Lohman kertoo ihastuksestaan VEIKKOSET-soutu-purjeveneellä liikkumiseen.
"Soutuvene muuttui 20 minuutissa purjeveneeksi, jonka ominaisuuksia koeryhmän kokenut purjehtija kehui aidon purjeveneen veroisiksi."

VENE-MAAILMAN 9/94.
Timo Kuukkanen otsikoi: "VEIKKOSET-sivukölisarja - mökkisoutajan unelma, SOUDA TAI SEILAA." Lue tästä koko artikkeli

VENE 7/93.
Kari Hermola toteaa: "Kevytkulkuinen savolaisvene liikkuu hyvin avotuulilla, mutta uutta oli se, että se nousee hyvin luovilla ja tekee vastakäännöksenkin näpäkästi. Koelenkin jälkeen voi vain todeta, että yhdistelmä; toimii hyvin ja on niin helppo asentaa ja käyttää, että se sopii joka mökin varusteeksi." Lue tästä koko artikkeli

Juha Harju Masa-Yards:in telakan suunnitteluosastolta
Hankkimani "VEIKKOSET-sivukölisarja sopi 4-metriseen veneeseeni sellaisenaan kivuttomasi, vene luovii miltei kiitettävästi ja vakavuus on sama kuin soutuveneenä käytettäessä.
Purjehtimisen helppous: 10 ja 13 vuotiaat lapseni pystyivät käsittelemään venettä muutaman käännöksen jälkeen riittävästi ilman aikaisempaa purjehduskokemusta."email: veikko@veikkoset.fi Gsm 040 507 4737